Logo: Toer de Giga

Benefiet(s) concert Toer de Giga

8 april Op Roakeldais
Zaal open: 19:30 uur

Artiesten

Erwin de Vries
Wia Buze
Sijtse Scheeringa
Stevan Bloema

Jaco schipperskoor
Warffums mannenkoor
Zielrietzangers
Dweilorkest Pronkjedwail

Don’t do the drummer Wandering Fire
Just started

Poster Benefiet(s) concert Toer de Giga

Benefiet(s) concert voor Toer de Giga

Op Roakeldaishal Warum | Zaal open: 19.30 uur | Aanvang: 20.00 uur | Kaarten: € 10,00 voorverkoop, € 12,50 aan de kassa | ToerdeGiga.nl

Verkooppunten

Brood&Kado Eenrum, COOP Kruisweg, COOP Sietsema Bao, COOP Verstraete Uithuizermeeden, Jumbo Leens, Jumbo Uithuizen, Plus Tuitman Middelstum, Primera Bedum, Spar Dekkers Warum, Spar Gijzen Winsum

Theo en Rieks trainen bij Fitness Studio Balans

Sinds afgelopen maand trainen Theo en Rieks in Warffum bij Studio Balans

Studio Balans

Nieuwe fietser: Rieks Stavenga

Jaaaaaaaaaaaaa, het is gelukt!!!!!!!!!!! Nadat helaas Monique heeft moeten aangeven dat zij niet mee kan op de tandem naar Barcelona voor Kika, hebben wij nu toch iemand gevonden die het plekje op de lege zadel kan overnemen.
Wij zijn zo ontzettend blij om Rieks Stavenga aan u te mogen voorstellen! Rieks is een geoefende wielrenner en wil zich graag inzetten voor Kika.
Wij heten Rieks van harte welkom binnen de gelederen van Toer de Giga!
Was u ook al nieuwsgierig wanneer Theo en Rieks aan hun tandemtocht gaan beginnen? Hou onze facebook in de gaten, we vertellen het binnenkort.

Knuffelverkoop basisschool De Rank

basisschool De Rank

De leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool De Rank in Warffum hebben voor Toer de Giga een knuffelverkoop georganiseerd. Vaders, moeders, ooms en tantes, opa’s en oma’s werden gevraagd om de befaamde knuffel te kopen.
De actie is afgesloten met het geweldige resultaat van 58 verkochte knuffels!
Wij bedanken alle leerlingen die zich voor Toer de Giga hebben ingezet .

Stichting Toer de Giga krijgt ANBI-status

ANBI logo

Geeft u wel eens geld aan een goed doel? Schenkingen die u doet, mag u onder voorwaarden aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Een belangrijke voorwaarde die de Belastingdienst stelt, is dat het goede doel waaraan u schenkt is aangemerkt als algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s).

Als een ANBI een culturele instelling is, kan deze ANBI de status culturele ANBI krijgen. Bent u donateur van culturele ANBI’s dan kunt u vanaf 2012 tot en met 2017 profiteren van extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt.